Friday, May 28, 2010

OH, IT'S MY BAD DAY

salam semua.

rasanya begitu lama sekali yana tak udate blog (lama ke?). bukannya malas atau apa, tapi lately ni, yana fikir macam2 sampai kadang2 sungguh stress. ish, tak elok kan nak stress2 ni??? nanti cepat tua. well, bercakap pasal tua, yana rasa masa begitu cepat berlalu, tak sedar yg tahun depan yana bukan lagi seorang remaja (TEEN). ok enough, bukan pasal umur yg nak dibebelkan di sini ye, harap maaf.

Oh, it's my bad day sebenarnya. yana tak sihat la, kesiankan? bukanlah teruk sangat pun, cuma flu dan sakit tekak. dua hari lepas dah perasan yg yana mungkin akan dijangkiti virus yg yana agak anti ni, demam ok lagi, tapi bila bab sentuh flu and sakit tekak, yana tolak tepi.



btw, yana macam baru sedar yg antibodi yana tak kuat nak lawan flu and sakit tekak ni. boleh dikatakan dalam dua bulan sekali atau sebulan sekali mesti yana dijangkiti virus jahat ni (kadang2 sampai meleleh air mata yana!!!).


agak2 ada petua tak? nak selitkan info ni, please take note. SAYA SUKA MINUM MINUMAN SEJUK DAN BERAISIII. TERIMA KASIH. yana rasa keberangkalian yana mudah terkena penyakit ni mungkin disebabkan hal tersebut, betul ke?

anyhow, terima jela, ni ujian yana (redha dan pasrah). semoga virus ni cepat menghilang ye?

p/s : alhamdulillah, jarang dijangkiti demam.

Blogger Templates
Blogger Templates

4 comments:

SyaNa_SaN said...

hye yana,

Sakit tekak mmg perit. Lebih2 lagi kalau suara bertukar jadi cam sore scha al-yahya!! hahah

antara tips nyer, jgn skip mandi n jgn mandi tgh malam... minum ais mmpngaruhi jugaklah. hehe

liyana aziz said...

hye shana,

sakit giler sampai nak menguap pun kena tahan2, sakit kot...

aye mmg suka mandi malam2..

tq 4 the tips shana...!

p/s : akan cuba berubah... ;)

syuQ said...

stres? jom layan entri baru

liyana aziz said...

kak syuq, yana mmg menunggu entry baru akak... hehehehhe