Monday, May 24, 2010

BAHANG RAYA DAH TIBA - PART 2

salam

hari ni yana nak bercerita tentang bahang raya part 2.
nak bercerita tentang ni sebenarnya, sebab yana ada tertengok (ada ke?)
satu iklan di TV yg rakaman raya dah nak bermula.

ohhhh.. dah nak raya rupanya.
tapi kan, puasa pun belum lagi. entahlah, yana pun tak faham.

dua tiga hari lepas yana ada pergi Jakel, ala, tempat jual kain pasang, langsir etc.
pergh, punyalah cari tempat parking, semua penuh.
yana rasa mungkin sebab Jakel seksyen 7 tu baru bukak, 
then ada promosi lagi,
berduyun la orang serbu.
(yana antaranya la)

Jakel tu agak best la, sebab antara gedung terbesar,
mempunyai koleksi kain cotton yg banyak!
oh, bestnya kalau yana dah keje, 
boleh beli kain cotton banyak2!

mai nak cerita sikit, keadaan dalam Jakel tu,
sesak dengan umat manusia, kain2 gulung berselerak sana sini,
mungkin pekerjanya tak sempat nak letak balik sebab sibuk serve customer.

opss, nak pergi tempah baju sat! 

p/s : anda sudah tempah or beli baju raya?

2 comments:

miss hav0c said...

eermmm betul3..kalau tak tempah skrg siaplah ko nnt xde bj raya..beli je la kat kedai tuh...


puasa blom ganti lagi keh keh keh

liyana aziz said...

miss, yana dah antar tempah tadi.. hahahahaha..
tu pun yana ckp nak pakai bulan depan, nak pakai g kenduri... hehehehehehe