Tuesday, May 25, 2010

SATU TENGAH HARI MENANTI PASTI

salam.

hari ni yana nak berjalan! weeeehuuuuu!
nak tau yana nak pergi mana?
yana nak ikut mama pergi rakaman Jangan Tidur Lagi.

-gambar dari cik google-

yana terjebak (ayat nak gempak) dengan show ni bila kawan mama,
Cik Lily bagi nama yana dengan mama, untuk join.
hohohoho...
terima kasih la Cik Lily.

ni kira first time yana pergi rakaman TV.
fakulti yana ada jugak pergi rakaman rancangan,
tapi nak buat macam mana, tak terlibat seperti kwn2 course screen.
(saya budak writing ye)

tapi tak pe, ni peluang ni nak tengok macam mana show ni berjalan.
to be frank la kan, yana tak pernah tengok show Jangan Tidur Lagi ni.
yana pernah nak tengok sekali, itu pun sebab ada kisah arwah Achik.
yg tu pun terlepas!!!!

siapa agaknya artis jemputan hari ni kan?
siapa pulak yang mengacarakan???
Adlin atau Apek?

-gambar ni dari cik google-

p/s : to be continue....

7 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

terlepas gak yg achik spin tu

liyana aziz said...

nurul, tu la kan, sayang betul...

atoyis said...

waa..bestnyer

miss hav0c said...

sampai hati x ajak kita pun

Azimah@Melati said...

wah seronok la dapat jumpa artis...

liyana aziz said...

atoyis : a'ah,, best and penat... hahahahaha

miss : nak ajak tapi x de no fon plak... hehehhehe

kak azi : a'ah, ramai artis tadi.. will update my blog later.. baca k

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.