Monday, May 17, 2010

CONTEST - I LOVE CHOCOLATE

salam semuanya...
yana berasa sgt teruja saat ni, sbb akhirnya dapat join satu contest!
it's my first time after all.

what kind of contest?
yana sure tittle kat atas dah menjawab soalan anda semua.
huhuhuhuhuhuhu...

alhamdulillah, akhirnya sempat juga nak join sbb dateline contest ni,
nak habis dah, 19 mei!! pergh, selamat sempat!
ada 4 syarat penyertaan untuk contest ni, so kalau nak tau syaratnya,
baca post kali ni sampai habis k???

syarat 1 : gambar bersama coklat

tadaa!!!!!
ni gambar yana bersama my favourite coklat!


yana bersama coklat cadbury, yummy!! masih terasa coklat ni cair dalam mulut...
yum! yum! yum!!
oryte, lets move on to syarat nombor 2!

syarat 2 : decribe tentang gambar di atas dgn coklat tu

ok, mai nak cerita sikit tentang gambaq ni...
yana snap gambar ni lepas balik dating dengan yg tersayang, date yg ke-24 kali!
bagi yana nombor 24 tu ada sentimental value.
24 februari juga hari di mana yana kenal dgn cik yus, si dia yg amat teristimewa.
so demi nak create moment indah, yana pun snap gambar ni,
mungkin kalau yana snap, pembalut coklat yg yana simpan tu akan hilang or yana salah letakkan. maklumlah, yana ni careless orangnya, so baik yana snap gambar cani kan??
bijak tak?? oopsss, terlebih sudah!
cik yus bagi yana coklat cadbury ni yg special punya, SOUL CHOCOMATE.
sweet kan? selamat dia beli yg favourite yana,
hazel nut! serius, sedap gila2 coklat cadbury ni...

syarat 3 : coklat ni fav yana sebab.....

coklat cadbury jadi favourite yana sebab coklat ni sedap,
biarpun ada yg cakap rasa coklat semua sama, tapi bagi yana,
cadbury ada rasanya yg tersendiri.
on top of that, dia punya price very affordable.
banyak pulak flavour dia, leh penuhi semua orang punya taste.
dalam famili yana pun, semua suka cadbury, but then, kitaorg punya citarasa sendiri,
semua pilih flavour yg lain2, so senang, kitaorg leh share2, nak rasa yg lain2,
boleh bezakan setiap flavour... sebab tu cadbury sangat special.
last but not least, cadbury punya banyak saiz!
senangkan?? leh decide nak pilih mana.
let say kalau dah teringin sangat nak makan, yana ambil yg kecik je,
save budget, save space and so on.
kalau nak bagi gift pulak, ambik saiz yg paling besar!
nampak special sikit, macam yg yana dapat! heheheheheh...

syarat 4 : link di sini ye!

bagi sesiapa yg nak join, masih sempat lagi!

p/s : semoga boleh join contest lain lepas ni..



1 comment:

pn fAzrin in d h0use said...

tq join contest... :) tggu resultnye ye...26hb nnti.. :)