Friday, May 28, 2010

CONTEST BY MYSELF

Salam.

mai sat nak habaq mai, cek masuk satu contest ni. sejak rajin berblogging ni, teringin pulak nak masuk contest tu contest ni. ni contest kali ketiga yg cek sertai (ok, enough cakap penang, tak pandai sangat).

contest ni anjuran tuan punya blog, sila klik sini : CONTEST BY MYSELF
semua detail tentang contest ni ada disediakan. syaratnya senang je.

-tuan punya contest-

-gambar ni ok ke???-

hadiahnya apa??? wowwww, lumayan tu, nak2 bulan puasa dah nak menjelma (bukan buah tamar ye). nak tau jugak hadiahnya??? sila klik di link yg yana sertakan.

better cepat sebab due date : 18 june 2010

Blogger Templates
Blogger Templates

4 comments:

syuQ said...

ngehehe..yana rajin betui join kontes kan..
kalo syuq nak tau update contest terkini, masuk je blog yana ;P mest dapat punye..kan.kan
n skrg syuq nak join kontes ni gak

soclose2213 said...

salam yana..comel orgnya..

syarat semua cukup, good luck ye dear

liyana aziz said...

syuq, yana dah tag syuq dalam next contest! hahahah... jom joinnnn!!

liyana aziz said...

kak su, tq ye... ;)