Monday, May 17, 2010

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN

salam semua!

sekali lagi yana muncul ye rakan2, untuk join contest!
ni contest yg kedua buat yana.
bertambah teruja tau x?

contest kali ni contest seperti yg dinyatakan di title post kali ni.

-contest senyuman paling menawan-

sebenarnya malu tau nak join sebab ramai yg cakap, bila yana senyum x nampak senyum pun.
setiap kali nak g ambik gambar passport, mesti org tu suruh yana senyum,
padahal dah senyum dah. haish! hopefully kali gambar yg yana sertakan ni betul2
menampakkan yana senyum..
hohoho..


tadaaaaaaaaaaa!!! senyum penuh makna kan?
maklumlah, nak kuar jumpa my better half.. hohohoho

kenapa yana suka senyum??

yana suka senyum bila bersebab!
kalau x de sebab, yana x senyum, t org cakap yana gila atau berangan,
senyum sorang2... (walaupun kata2 itu betul)... heeeeeeeee...

sememangnya senyum itu satu sedekah, so apa lagi? jom kita cakap tiga!
bila cakap tiga, senyuman itu yg paling ikhlas, jangan segan2 cuba ye??
apa dia? tigaaaaaaaaaaaaa!

yana suka senyum sebab nak nampak muda sentiasa, awet muda bak kata org.
ini kerana senyum salah satu senaman otot (yeke?)
hahahahhaha...

senyum juga mampu tenangkan perasaan marah yana, ni yg obvious tau!
sebab tu bila yana nak mula hangin, better buat yana senyum! cepat2x!

lagi satu, ni nak perasan sikit tau, bila yana senyum, yana nampak comel...
erk, betul ke? betul la kot. sebab bila yana senyum, pipi yana nampak tembam,
mcm baby baru lahir, so automatically, yana nampak comel macam baby...
hahahahahhaha..
oppssss, maaf terlajak perahu...

time to tag! jaga2 cik salmah, jaga2...
jom join yana masuk contest ni...


anda berempat sudah saya tag, so apa tunggu lagi, jom g link ni,


p/s : sapa2 yg x tag pun leh join dgn syarat jadi follower cik chenta ye..
cepat, tarikh tutup 20 MEI!

11 comments:

Azrul Hisham said...

good luck :)

salam ziarah dari Geng Blogger :)

syuQ said...

nak join lah! hehe

i folo u.. yana folo me back oke?

liyana aziz said...

encik azrul, tq.. hehehehe..
still hijau lagi bab blogging ni, contest ni pun baru nak join.. huhhuhuhuhu

liyana aziz said...

syuq, jom2 join yana.. tq folo yana.. dah folo syuq gak.. hehehehe

~ Ann ~ said...

euwwwwwwwww. yana.. pelis dont call me kak. rasa tertua lak.. ahakss.

hehe.. alaaa datang la slalu ekkk... jangan malu malu ngan aku tau..

Yana comey!

liyana aziz said...

ann, oh okkk... x pgl akak dah.. hahahahahahhaha..
mesti punya dtg selalu sebab blog anda sangat menarik ye.. huhuhuuh...
suka sangat!

Khairi said...

comel dah tu :)

liyana aziz said...

khairi,, ek??
terima kasih.. huhuhu
wish me luck ok

syuQ said...

yana..syuq dah join..hehe ikut jejak yana lah.
teng 2 u sebab pas bace entry yana syuq rase gedik nk join gak..

gudlak 4 u n me ^^

Senyuman menawan contest

fndrocka said...

salam senyumann

Izyan Nadiah said...

hehe..yan susah nk senyum