Monday, May 10, 2010

SPECIAL BLOG

salam semuanya,
hari ni yana nak post sesuatu,
boleh dikatakan info buat blogger yg gemar melawat blog lain...

yana nak suggestkan satu blog ni,
blog yg terhebat setelah eliefibresz!

yana tau pun melalui paper berita mingguan kalau x silap...
mungkin ada yg dah jadi follower empunya blog,
tapi buat yg nak baca sesuatu yg fresh dan menarik,
silalah ke blog
IRINE NADIA MARCELLO...

setiap entry yg yana baca tadi sangat best,
x tipu...
yana baru baca dari mula,
nak ambil feel...
heeeeee!

selain blog irine, blog elie juga menjadi
blog favourite yana,
mereka sangat berbakat dalam mengolah setiap entry...
(bila lah yana mampu jadi seperti mereka...hohohoho)

p/s : ok lah, jangan lupa melawat blog mereka berdua, sangat menarik!

*eliefibresz.blogspot.com
*irinenadia.blogspot.com


4 comments:

mysara ramlan said...

blog mai xde..?? =(

liyana aziz said...

mai, setakat ni yana belum habis baca semua blog yg yana follow... t ble yana dah sampai blog mai, yana bce dr mula, yana akan suggest kan ok?? alolololo.. jgn majuk ek?? syg mai!! t next post yana letak nama blog mai besar2! heheheheh.. love u n mish u mysara!

little cart00n said...

waahh...blog i ur feveret rupenya!!hahhah..
tq very2 much babe..:))

bab olah mengolah tu mana la hebat cik yana oi..ayat bodo2 je elie gune..hahahah

liyana aziz said...

yes elie, 1 of my fav u noe.. hehehehehe.. mish u