Friday, May 28, 2010

ANDA PHOTOGENIC??? MARI JOIN CONTEST INI!

salam.

disebabkan hari ni the whole day yana tinggal seorang, yana melakukan blogjogging. eh2, blogjogging ke blogwalking??? x pela, asalkan yana gembira membaca segala macam entry. btw, yana memecahkan personal record. tau tak rekod apa? rekod menyertai dua contest dalam masa sehari. hohohoho.


kali ni, yana menyertai contest seperti yg tertera di title yana tu (ala, kat atas sekali). contest ni anjuran Cik Izyan Izzaty <---- click for further details ye??

contest ni sebenarnya bagi siapa yg rasa dirinya photogenic (erm, ada ke ciri2 tu dalam diri ni). heeeeeeee... whatever it is, yana tak kisah sebab tujuan join contest ni sebab yana mmg suka join, tak kira ke menang atau kalah because at the end of the day, yana temui ramai rakan blogger. huhuhuhu.

-gambar pilihan yana (gambar profile)-

kenapa gambar ni jadi pilihan hati? nak kata fotogenik, bukan yana penentunya, tapi gambar ni mempunyai nilai yg tinggi dalam hidup yana. gambar ni diambil sewaktu minggu orientasi masa yana baru menjengah kehidupan kampus. walau dalam penat lepas bersenam seni, tapi sempat lagi tu snap gambar ni. eheheheh.

part yg yana paling suka pulak dalam gambar ni ialah selendang hitam yg menutupi kepala. nak tau kenapa? selama yana mula pakai tudung/selendang, ni lah pemakaian yg yana rasa paling kemas (walaupun baru habis sukan)!!!

last part yg paling yana suka ialah senyuman la (leh tak puji diri sendiri?). nak tau kenapa? sebab bila yana senyum macam tu, pipi yana jadi tembam, bila jadi tembam, yana nampak comel, bila nampak comel, yana jadi macam newborn baby, bila jadi newborn baby, yana rasa free, tak payah fikir segala macam helah dunia. -end-

time for the tag : cik syuq = cik mieya = cik elie
(anda semua sudah di tag, harap maklum)

6 comments:

Izyan Izzaty said...

thanx sebab join , support saye .. :)

liyana aziz said...

heeeeee.. ur most welcome

syuQ said...

hehe tenkiu tag ye..
ngee~ will proceed on it ;P

liyana aziz said...

syuq, as always... hehehhehehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

mesti menang pic nih!!! howyeh3:D
sokong anda!!

liyana aziz said...

irine, wah,.. alangkah seronok kalau menang... hahahahah... tq2.. sy sokong anda sentiasa!