Tuesday, May 18, 2010

NEWCOMER

salam semua...

nak kata tengah malam, dah pagi, tapi mata ni tak nak tutup lagi...
so yana hari ni cipta rekod baru, yana join satu web ni,
khas yg suka berblogging ni...


tadaaaaaaaaaa...

geng blogger!
nak cakap bangga tak la sangat, tapi leh katakan bangga la jugak,
nak tau kenapa???
sebab dari hari ahad kalau tak silap,
yana cuba nak tau, apa sebenar laman gengblogger ni.

ops, yana memang agak lampic sikit,
tapi masih undercontrol ok?
don't take for granted ok?
(apa yana membebel ni??)
harap maklum, dah pagi la katakan.

best tau bila dah join komuniti ni, leh exchange link,
baca blog2 blogger semua, ada tips berguna yg bermanfaat la
terutamanya buat blogger macam yana ni yg baru nak
pandai godek sana godek sini...
huuhuhuhuuhu

so apa lagi?? yana sarankan anda sertai ok??


p/s : jom2 join, mesti tak nyesal punya!

6 comments:

syaari othman said...

yeye GB best n sempoi!!! :)

eja said...

welcome to the club :D

BalqisShafiqa said...

datang dari GB!
Jom rancakkan blog dengan komen. :)

liyana aziz said...

syaari : betul2! sokong anda! GB best!

eja : tq...

balqis : oryteeee

little cart00n said...

yana..
i da lama nk dftar GB ni..tp xpnh dpt dftar sbb xjumpe tulis sign up..camne nk sign up ek?xnmpk pun tulis daftar ke ape..huhuhu..:(

liyana aziz said...

elie, kena reg fb.. rasanya lah sebab dia login guna fb punya emel n password