Thursday, November 25, 2010

ANNIVERSARY GIVEAWAY

Kena tag untuk join GA by Makbed & Kak Aida
GA ni anjuran Kak Ana Suzana.



Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana..
yg takde blog pun boleh gak jd follower,
just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang
bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye..
utk ana buat terjahan..
 takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana
pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :


Hadiah utama : Size P2-M

Hadiah Kedua : Size P2-M

Tarikh Tutup : 26 Nov ; 11.59 MALAM

TAG ; Kak Ana & Siti

12 comments:

Siti said...

pergh, GA lagi??adoi..banyaknya dapat GA minggu ni..hehe, insya-allah ada masa adik kecik buat ok.. thanks =)

tia said...

good luck yunk!
;)

AiDa AzRyN said...

Gudluck! ;D

4umyfans said...

moga kemenangan berpihak pada kamu, yana....
dengan izin Allah.

liyana aziz said...

@Siti
banyak kan?? akak pun sama.. eheheheh.. ada yang buat ada yang x..

liyana aziz said...

@tia
tq tia! =)

liyana aziz said...

@AiDa AzRyN
tq! =)

liyana aziz said...

@4umyfans
insyaAllah.. tq abah! =)

Ana Mardia said...

tenkiu yana..nnt kak ana try wat..

Ana Suzana said...

mekasih sbb join.. gd luck bebeh.. hehe

liyanaziz said...

@Ana Mardia
ok kak.. no prob! =)

liyanaziz said...

@Ana Suzana
sama2 kak.. nway,, tq! =)