Monday, November 22, 2010

TEMPLATES

~Seperti mahu tukar templates lagi~

Oh, might take times to complete everything since nak ada menubar.
Menubar yang ada sekarang ni pun tak complete lagi, 
still in progress.

Menubar *dalam bulatan kuning*

Suka sangat cepat boring dengan  boyfie templates. 
Biasanya kalau nak edit2 html ni makan masa, 
dan aku akan pilih waktu tengah malam sampailah ke subuh hari.
Lama kan??? Ni semua sebab terpengaruh dengan akak.
Dia baru nak mula blogging, tengah cari2 template yang cantik,
so aku pun nak join sekaki. 
Tapi tapi dan tapi, rasa nak hold dulu.
Sekian.

17 comments:

little cart00n said...

makcik ni rajin tau dok tukar2 template!cube stick lama sket!hahhaha

dya said...

da cantiklah..huhu

Siti said...

asyik tuka je.. nanti takut orang tak kenal lak blog kak yana sbb asyik tuka template je.. hehe..

lassiegewdix said...

dah cantek lah yunk .
cume lassie cm lemah dalam acara mencari cursor lahhhh .
cm hilang cm ade ;P

liyana aziz said...

@little cart00n
muahhahahahah.. kan cakap nak hold dulu.. kikikiki.. nanti2 la

liyana aziz said...

@dya
cantik ek?? tapi macam rasa berat lak nak loading... hehehehe

liyana aziz said...

@Siti
x pe, nama blog still sama, insyaAllah kenal.. hahhahahaha

❤gadiest ❤ said...

wah2!!!nnt ley ajar kiterr nieyh..:)

AiDa AzRyN said...

Whoa! nice la! ;)

4umyfans said...

untunglah tukar template lagi...

teman pun, idak ler menukarnya pun lagi...


entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

cik shabah said...

yang sekarang punya pun da lawa+cool! =)

Ct SoLeHa said...

hye..1st time jenguk blog ni

tapi templete ni mmg dah lawa dah..xyah tukar xpe..

http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com/

liyana aziz said...

@❤gadiest ❤
insyaAllah.. kalau rajin t yana buat tutor ok.. =)

liyana aziz said...

@AiDa AzRyN
tq!! =)

liyana aziz said...

@4umyfans
sila2 la tukar kalau rajin.. ehehehhehe.. =)

liyana aziz said...

@cik shabah
baik.. yana hold dulu ye?? eheheheheh

liyana aziz said...

@Ct SoLeHa
ok2,, tak payah tukar ye.. tq 4 ur compliment.. =)