Friday, November 19, 2010

PENGULAS SUKAN AMATUR

Pengulas sukan??? Hampeh! Tadi Aimi ada cadangkan untuk aku jadi pengulas sukan, mungkin satu hari nanti. Terima kasihlah Aimi bagi cadangan. Akan dipertimbangkan. =)

Dah berhari-hari aku duk depan tv semata2 untuk tengok Asian Games di Astro Arena, memang tak boleh miss. Dari masa kat Qatar lagi, 4 tahun lepas. Aku suka tengok sukan tapi aku jarang bersukan *sebab tu badan aku comel macam baby elephant*, tak suka outdoor activity tapi suka indoor macam boling! 

2 3 hari lepas, sepak takraw! Pergh, tak senang duduk! Nak2 masa lawan China, nasib baik menang! Lawan Jepun, adrenalin aku tak stabil. Tadi tadi dan tadi, lawan Korea. Mantap! Kuat gilo team Korea tapi rezeki buat team Malaysia.

So, all the best la untuk final! Lawan dengan Thai??? InsyaAllah boleh menang. Aku snap gambar saat terakhir Malaysia lawan Korea, video pun ada tapi tak payah la upload, aku terjerit2 macam org gilo!


Macam ada kat Guangzhou je aku rasa.


Ehem. Nama dia Shahruddin. *if i'm not mistaken*


Haish! Suko la tengok anda ni! =)

Tak sabar nak tunggu final game!
Mesti gempak gilo sebab lawan Thai kan.
Hope mereka dapatkan gold medal. Amin.

Opssss, aku pun bersukan tau tadi! Bukan sepak takraw, tapi aku main batu seremban! Gilo lama tak main batu seremban. Dulu masa sekolah lepas habis exam, mesti bawak batu seremban pergi sekolah, tak batu seremban main kad UNO dll. 


Batu seremban yang aku beli, RM1/pack. 
Boleh buat duit kan?

Tadi google, jumpa batu seremban yang cantik!
Nak beli rasanya tapi rm15, worth it ke???
My mum love it! Dia cakap cantik, siap suruh beli.

batu seremban - For Sale
Ha, cantikkan??? Siap ada bag lagi. Ada banyak choice. Klik!

10 comments:

sayaDeyla said...

wahh. comel2 batu seremban tuh, dulu2 main batu tepi jalan je ;P. btw,blog akak sweet :)

Aimi Amira said...

ehh, gila comel batu seremban.

amboi, yana tengok tv pun boleh feel sampai kat guongzhou ke ? hehe.

fitri said...

beg comel. hahaha. letak syiling.

4umyfans said...

Syukur Malaysia menang!

memang sesuai kot yana jadi pengulas sukan... kan yana suka cakap. hehe

smart ahh batu seremban tu.

Emilia Emira said...

dulu pn penah buat mnde tuh..
cerewet sbb kecik..tp puas hatikan...comey!

liyana aziz said...

@sayaDeyla
hahahah.. dulu kalau malas kutip batu yg kecik2 tu, pastu main.. hehehehe..
btw, tq.. =)

liyana aziz said...

@Aimi Amira
comel kan?? sekarang gian nak main.. =)
rasa tau!! siap jerit2 tepuk tangan sekali, macam ada kat sana.. hahahahah

liyana aziz said...

@fitri
letak syiling pun cantik kan?? sweet je.. agak english style design nya.. =)

liyana aziz said...

@4umyfans
tula kan.. pengulas sukan??? hmm, insyaAllah, akan dipertimbangkan.. hahahahah..

smart kan?? suka!

liyana aziz said...

@Emilia Emira
kecik sangat x sedap genggam.. tapi kalau bt besar sangat susah lak nak tangkap.. kikikiki