Wednesday, November 24, 2010

JOM EXCHANGE LINK!

All readers & followers. 


I would like to inform that I've published my 2nd blog which is for exchange link as well as my blog list. 


*tamat kelas bahasa omputih*
Actually aku tengah berusaha nak mempercepatkan proses loading page blog ni. Rasa macam lambat, aku tak tau la kalau broadband biru ni punya hal kan. Kalau korang bukak agak2 lambat tak??? Aku rasa macam lembab gila dia nak loading.

So aku harus kurangkan sesuatu. Aku dah tak ada blog list kalau korang perasan. Aku pindahkan semua dalam blog kedua aku which is aku buat special untuk exchange link!!! Suka kan??? Rajin2 kan lah diri korang nak submit link ek???

Ha,,, dah tambah menubar!
Tekan tab Exchange Link okay???

DUNIA BLOGGERS.
Tinggalkan link korang ek???

Ouh, pasal tukar template, aku kasi hold dulu. Lagi pun template ni baru pakai dan aku banyak main dengan coding & html, malas la pulak nak edit lagi kalau tukar template. Mahu makan masa dan aku sangat la tak nak luangkan masa buat semua tu sebab nak tengok cerita Korea pulak! Sekian.

Pssssttt, jangan lupa tau! Submit blog link korang ok.
Terima kasih atas kerjasama.

4 comments:

Siti said...

err..siti buka blog ni okay je..tak loading pun..hehe

bidadarihijau said...

ape tu broadband biru?jenis ape tu?mention sikitttt...ahahahahaa...rajin betoii nak tukar templateeee cik LA oii..tukar yg BH pnye skali lah..ahhahaha

liyana aziz said...

@Siti
dah boleh dah kan?? ada teknikal error kot tadi.. =)

liyana aziz said...

@bidadarihijau
aiyoyoyo.. t BH x berkenan pulak.. ehhehehehe