Thursday, November 18, 2010

SUMPAH! BENCI KAU!

~Sesumpah!!! Aku tak tipu!~

Serius, aku benci kau! Makin hari aku makin benci dengan kau!
Hari2 kalau bukak blog kau jiwa aku kacau, fine!
Cara penulisan dalam blog kau tu buat aku nak termuntah bhai!
Bukan salah kau pun, aku ni meroyan sorang2, terlebih kasih sayang!

Aduyaiiiiii, parah la! Bukan niat aku pun!
Benda tak boleh elak, aku cuba tapi haish!
Aku benci kau la bodoh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

CREDIT
.
.
.
.
.
.
Pssssstttttttt!

PINK = CINTA SUKA 
HIJAU = SENYUM SORANG2
BODOH = PANDAI

Bluweksssss!!!

22 comments:

Makbed said...

ekk.. ape kate bagi makbed link beliau. ahahahahah..nak gak check penulisan beliau.

ubi said...

benci sapa pulok...saye?
huhu

intanurulfateha said...

blog sis ke? :'(

little cart00n said...

blog spe ni?
adakah elie?
heeee

liyana aziz said...

@Makbed
muahahahahhaha.. malu la nak bagi.. kikikiki.. nanti dia kembang2 hidung, x dela best sangat cuma dia bersahaja.. simple!

liyana aziz said...

@ubi
muahahahahahahah.. anggap la ye buat masa sekarang.. ok??

liyana aziz said...

@intanurulfateha
huishhhh, idoklah benci, suka laa! blog dakni pun sis selalu masuk.. =)

liyana aziz said...

@little cart00n
aiyok,,, bukan2, blogger kaum Adam, cara penulisan dia bersahaja.. =)

syuQ said...

saspen je yana ni tau..huhu..
ingat kn berapi kt sape2 td ;p

liyana aziz said...

@syuQ
berapi sebab dah macam suka kat blogger tu.. eh eh, salah! suka cara penulisan dia.. muahahahahaah

AiDa AzRyN said...

huhU~ siapakah blogger itu?o_0

liyana aziz said...

@AiDa AzRyN
biarlahhh rahsia~~~~ macam siti nyanyi.. muahahahahhaha

dya said...

uish..mrh sgt ni..haha

kata kila said...

sabaq noksss sabaqqq

tia said...

amboi amboi!
jatoh cinta dgn blogger kaa syg ?

;)

Emilia Emira said...

hahaha liyana neh..lucu jea...seb bek gambar tuh comey~ngee~

liyana aziz said...

@dya
marah tandanya suka.. muahahahahahha

liyana aziz said...

@kata kila
sabaq la ni noksss! grrrr =)

liyana aziz said...

@tia
uish, statement!! shhhhh, bukan jatuh chenta, jatuh hati je.. =p

liyana aziz said...

@Emilia Emira
lucu kan?? muahahahahhahah..
gambar google je tu

Aimi Amira said...

blog paan.
haha, tibatiba.

liyana aziz said...

@Aimi Amira
uit, bukan la!!! hahahahah