Wednesday, November 17, 2010

SALAM AIDILADHA

It's short and simple.

~Salam Aidiladha~

Takbir bergema tadi. Sayu. 
Raya kali ni, tak semeriah macam tahun2 lepas. 
It's okay, ini ujian untuk kami. Masih terbawa2 mood down itu. 
Masih belum up lagi.

I was trying hard to keep those thing away
but seems difficult to do so and 
I don't have the capability to deal with it. 

wukuf181207-2.jpg

Wukuf di padang arafah. Berita kat TV3 tentang itu buat aku sebak! Kembali semula pada entry lepas. Ya Allah, berilah peluang untuk aku dan ibubapaku bertandang ke rumahMU. 
Semakin hari, macam makin kuat keinginan aku. 

Pelbagai budaya, pelbagai bangsa, pelbagai latar belakang, 
semua berkumpul di sana, tiada siapa hebat tiada siapa lemah, 
tidak ada yang kaya tidak ada yang miskin
 kerana semuanya sama disisiNya.

Semoga amal ibadat mereka diterima & selamat 
buat semua tetamu rumahNya seterusnya 
mendapat haji yang mabrur.

Salam Aidiladha to all muslimin & muslimat.


17 comments:

4umyfans said...

Moga kita berpeluang menjejakkan kaki di Tanah Haram milik Tuhan Pencipta Sekalian Alam.

little cart00n said...

camat ari raya makcik yana!
I'ALLAH..ada rezeki, Dia pasti bg yana pergi kerumahNYA! :D

ohlala said...

salam aidiladha tuan rumah :)

Liyana Lunia. said...

salam aidiladhaaaa yana :">

kak yiyin kalau boleh taknak tengok berita apa semua :(( nanti nangis, mata bengkak :((( sakittt :((((((

dya said...

selamat ary raye..huhu

♥CIK SHA♥ said...

salam aidiladha..^_^

liyana aziz said...

@4umyfans
insyaAllah.. kalau ada rezeki.. =)

liyana aziz said...

@little cart00n
insyaAllah... amin.. camat ari raya makcik elie!!!

liyana aziz said...
This comment has been removed by the author.
liyana aziz said...

@dya
salam aidiladha... =)

liyana aziz said...

@♥CIK SHA♥
salam aidiladha... =)

liyana aziz said...

@Liyana Lunia.
salam aidiladha kak...
tau x pe kan, tu belum parent g.. hati sayu gilo kot.. tamau sedih2 okay??

liyana aziz said...

@ohlala
salam aidiladha tetamu.. =)

PMOfficial said...

salam aidil adha...hehehehhee

hiro said...

nak g.

liyana aziz said...

@PMOfficial
salam aidiladha pakcik

liyana aziz said...

@hiro
insyaAllah, one fine day