Tuesday, November 30, 2010

CONGRATS SAZZY & NAZRIL

~Mamarazi in The Room~


Tadi tengok E!News, katanya Sazzy Falak 
3 months pregnant and it's twin! 
Then terus ke fanpage dia kat FB. 
Wah, sangat excited semua fan Sazzy ni.
Aku salah seorang daripada mereka.
Tak sabar nak tunggu, mesti twin dia sangat comel kan?


See? Congrats!! 

Dah lama kan since their marriage so this is it, twin lagi. 
Alhamdulillah.

Pssst, cek suko la kalau kembaq!!!
 Nak baby kembaq jugok!

20 comments:

princeduyong said...

tahniah buat mereka...semoga lebih bahagia

AiDa AzRyN said...

whoa.. tahniah utk mereka... :)

nurul huda said...

mau2... nak kembar jugak lah.. huhu

Tina Farhana said...

mesti comel gler baby dorang nnti. dah la twins :D

mie said...

waahh!!!
bertambah bahagia..
heheheee

Amanina Sofea said...

wah bestnye dpt twins..
congrats..

cik shabah said...

tak minat kat dorang ni.tapi papepun,semoga dorang selamat dapat twins yang comel dan sehat.AMINN ;)

this this this love

kerangRebus said...

wah beanye twinnnnnn! uhuu

Aimi Amira said...

mesti nanti anak dorang comel

nanie said...

wah,dh pregnant dh..
mnat gile dkat sazzy

liyanaziz said...

@princeduyong
betul tu.. semoga mereka bahagia selamanya.. amin

liyanaziz said...

@AiDa AzRyN
suka kan dengar khabar cani?? =)

liyanaziz said...

@nurul huda
saya jugak! mahu kembar! =)

liyanaziz said...

@Tina Farhana
tau x pe sebab parent comel, anak2 lagi comel! hekhekhek..

liyanaziz said...

@mie
betul2! =)

liyanaziz said...

@Amanina Sofea
cepat2 la kawen kalau belum kawen.. hehehehhe

liyanaziz said...

@cik shabah
x minat ek?? amin.. =)

liyanaziz said...

@kerangRebus
twin!! best!

liyanaziz said...

@Aimi Amira
tau x pe.. tengok sazzy je pun dah tau, kecik je kan? =)

liyanaziz said...

@nanie
yup2, dah pregnant.. twin lagi kan.. =)