Wednesday, November 24, 2010

DIA LELAKI PSIKO

Psiko betul!!! Sanggup pukul anak dara orang kan??? Haish! Nauzubillah dapat boyfie macam tu! Boyfie psiko ni mungkin normal zaman sekarang ni tapi aku tak sangka boleh jadi pada kawan baik aku sendiri. Dah la dulu bukan main loving, aku betul2 tak expect benda ni jadi kat dia.

Aku tau pun semalam, tengok wall kawan aku tu, banyak duk bagi dia semangat, tapi aku tengok dia cakap tu yang dia nak, kebebasan. Aku pun dengan joyahnya bagi mesej kat FB, tanya apa yang jadi??? Kenapa clash bagai kan.

Dia pun cerita dia kena pukul sampai darah2 lebam2. Ya Allah, aku rasa macam tak percaya. Dia cakap lebih kurang setahun benda tu jadi, dia tak ada kekuatan nak tinggalkan boyfie dia sebab laki psiko tu duk ugut macam2, nak bunuh diri la, hape la. So dia amek risiko jugak sebab dah tak tahan, dia cakap apa nak jadi, jadi la. 

Aku tergamam. Sumpah, they such a loving couple. Aku fikir balik, kalau dah psiko, psiko jugak lah kan. Nasib baik lah tak ada apa2 ikatan lagi. Kalau tak, lagi parah ek??? Ingat anak dara orang tu tak ada mak bapak ke??? Senang2 nak pukul! Aku tak dapat bayangkan macam mana keadaan kawan aku yang kurus tu kena pukul. 

Aku cuma berharap kawan aku tu kuat dan tak ada apa2 yang jadi kat dia lepas ni. Maklumlah kan, manusia ni macam2 ragam, kalau dah psiko macam tu, tak mustahil dia boleh buat lagi teruk daripada pukul tu. Orang psiko macam ni lebih teruk dari binatang yang tak punya hati dan perasaan!

Refference ; Google

16 comments:

Nina Aman said...

uihhh...belom ape2 dh naik tangan?better tinggalkan je laki mcm tu..saya tak leh tolerate dgn org yg mcm ni..

Siti said...

bak kata kawan siti dulu,kalau laki psiko macam tu cakap nak bunuh diri lah ape lah,biar lantak lah. tak rugi satu sen pun kat kita.kan akak? hehe

zidEL zhafiz said...

sebagai kaum adam..saya turut simpati nasib yg menimpa kawan yana..x patut jantan tu wat camtu..sepatutnya kaum adam melindungi kaum hawa kan..hrmm..im so ashamed...=(

Frodo Baggins said...

sepak jer spesis mcm ni ...
memalukan

bidadarihijau said...

huh! sori ler lambat sikit BH comment2 sini....btw ngeri lah laki suka pukul pmpn neh~~tkot tauuuu

4umyfans said...

yana, teman dak macam tu kan?
jaga si dia elok je. hehe

dya said...

uish..manusia2...

Emilia Emira said...

huishhh belom ade pape daa men pukul2 daa...bhye btoii

liyana aziz said...

@Nina Aman
tau x pe.. geram je dengar kan??

liyana aziz said...

@Siti
betul sesangat! setuju! =)

liyana aziz said...

@zidEL zhafiz
it's ok,, lain org lain ragam.. cuma seharusnya hal macam tu x terjadi kan.. papepun ada hikmah yang berlaku.. =)

liyana aziz said...

@Frodo Baggins
memang, rasa macam nak sepak2 je.. suka hati buat anak dara org

liyana aziz said...

@bidadarihijau
ngeri kan?? x sanggup!! mintak dijauhkan..

liyana aziz said...

@4umyfans
x x x.. kome baik sangat! jangan buat atin doh la ye?? =)

liyana aziz said...

@dya
isk3,,, manusia yang psiko kan?? =(

liyana aziz said...

@Emilia Emira
tau x pe,, x sign pape surat lagi pun.. grrrrrr