Sunday, November 14, 2010

"Contest Makan Ayam"

~MOOD : Contest~

Ha, banyak ke tak aku join contest??? Maklumlah, aku kekurangan idea nak menaip tentang dunia aku sekarang ni. Banyak lagi contest aku nak join sebab contest2 ni semua fun! Kali ni aku join contest anjuran Si Tokei Ayam Klang Blog Ayeem Ayam! Serbu blog dia sekarang untuk keterangan lanjut berhubung ayam contest!



Caution!!! Penggemar KFC, sila jangan terliur mengecek!


Ayeem, agak2 aku boleh dapat tak award category
Paling Ayu Gelojoh ???

20 comments:

Tina Farhana said...

woww..ada gak contest ni erk. hehe

liyana aziz said...

@Tina Farhana, fun tau!! muahahahahahah

Marya Hana . said...

ok malam2 bute cenggini memang terlior, syabas kerane bejaye membangkitkan rase itu :D haha

lassiegewdix said...

wah !
cepatnye masuk !
lassie tengah terpikir cmne nak pose ni :P

btw good luck syg :)

AiDa AzRyN said...

Wah! ayam goreng!! o_0

Ayeem Jemain said...

@liyana haha dah cukup dah ni. thanks join. kau yang pertama :D

liyana aziz said...

@ Marya Hana ., hahahahahahah.. terliur kan?? apa lagi, jemput2 la makan.. banyak lagi tu dalam kotak tu.. muahahahhahaha

liyana aziz said...

@lassiegewdix
laju kan??? alang2 makan kepci.. muahahahahahah... kasi pose baik punya okay?? all the best jugak utk lassie!

tq yayang! =)

liyana aziz said...
This comment has been removed by the author.
liyana aziz said...

@AiDa AzRyN
ayam goreng kepci! heheheheheh..

liyana aziz said...

@Ayeem Jemain
yey!! first! tukang support contest ni.. muahahahahha

PMOfficial said...

makcik yana kelahap.........masyaAllah..hahaha

mysara ramlan said...

yaaaaannnnaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liyana aziz said...

@PMOfficial
muahahahahahhahahaah.. the other side of me la pakcik! kikiki.. kembar je ni.. =p

liyana aziz said...

@mysara ramlan
kenapa? kenapa? kenapa?

Shino said...

perhhh...sdpnye kfc...

liyana aziz said...

@Shino
tula, nikmat! lagi2 lama x makan.. heheheheh

kata kila said...

gud luck hun!!!

liyana aziz said...

@kata kila
tq!! =)

wannurfazrini said...

wahh org pertama yg join . goodluck !