Sunday, November 21, 2010

TERIMA KASIH

~Short & simple~

Nak sedih, nak meratap pun tak boleh nak buat apa2 dah. 
Tak ada rezeki nak dapat emas.
Terima kasih buat team sepak takraw, 
team beregu badminton = Triple K & TBH.
Walau hanya dapat perak, semangat korang sangat membanggakan!
Lee Chong Wei, Nicole & Azlan Iskandar, all the best!
Skuad boling jugak!

36 comments:

princeduyong said...

itulah kemampuan kita yang sebenarnya...terima seadanya...

Aliya Jaafar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aliya Jaafar said...

takda rezeki. nak buat mcm mana kan? :) just congrate them with their achivement.

zidEL zhafiz said...

x pe..next time..liyana jer yg main takraw tuh..kompem dpt emas..^-^

liyana aziz said...

@princeduyong
tula.. alhamdulillah kan walau hanya perak

liyana aziz said...

@Aliya Jaafar
betul2.. semangat mereka sangat tinggi!

liyana aziz said...

@zidEL zhafiz
huish, aje gilo yana yg main?? x terlibas bola takraw tu! muahahahahhahaha

Ummi Dania Yasmine said...

they all tertekan kot sebab target emas...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

frust tengok badminton semalam..

tapi memang sengit la..

LATEST ENTRY

TAK SEMESTINYA SAMA PASTI ADA YANG BERBEZA

fatin hanani said...

xdk rzki nak mng :P
rajin tgk ehh :D

liyana aziz said...

@Ummi Dania Yasmine
mungkin jugak.. then because of psikologi kan, thailand kuat and so on.. hahahhahaha

liyana aziz said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
tau x pe,, frust sampai sebak2.. hahahahahahha

liyana aziz said...

@fatin hanani
tula, x de rezeki.. heeheheh.. suka tengok sukan ni.. hehehehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

try lagik len kali..


btw...

do folow me yea?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

bidadarihijau said...

yg penting semangat...to abg azlan yana jgn risau...BH dah pesan kat dia dah..ahhahahahahha

liyana aziz said...

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥
ha'ah, try lagi 4 taun.. =)

liyana aziz said...

@bidadarihijau
amboi! semua bh nak ye?? hahahahahhaha.. dia dapat pingat emas dah.. =)

Siti said...

err.. tak berkesempatan lg nak tengok.. huhu

psstt...boleh tak nak minta no. tepon? eh bukan. ym akak? hehe, nak add akak la. boleh eh boleh eh? teehee =)

liyana aziz said...

@Siti
nak no telefon pun boleh.. hahhahahaha.. jap2,, akak bagi kat shoutbox

Ain Atika Zailani said...

x apa bukan rezeki la tu kan...

4umyfans said...

tak pe yana...
nicol dan azlan dah menang emas...
sekurang-kurangnya, kamu boleh senyum kembali.

hamzah ian said...

lin dan mmg power.. jgn push lee chong wei.. dia dah lakukan terbaik gua rasa

tia said...

nak wat cemane.
tp semangat tuh yg penting!
;)

nisa said...

xpe msti rezeki ad lain kali.. ape2 tahniah dapat perak.. hehe

liyana aziz said...

@Ain Atika Zailani
yup2,, x de rezeki.. =)

liyana aziz said...

@Ain Atika Zailani
yup2,, x de rezeki.. =)

liyana aziz said...

@4umyfans
yes!! dah bpe hari angka 3 x berganjak.. hahahahahahah.. alhamdulillah.. =)

liyana aziz said...

@hamzah ian
dah agak dah.. hheeheh.. x pressure dia cuma harap miracle sebab lin dan sangat power dan superb.. banyak kali di down kan oleh lin dan.. grrrrr

liyana aziz said...

@hamzah ian
dah agak dah.. hheeheh.. x pressure dia cuma harap miracle sebab lin dan sangat power dan superb.. banyak kali di down kan oleh lin dan.. grrrrr

liyana aziz said...

@tia
betul2, semangat mereka sangat kental! proud of them! =)

liyana aziz said...

@nisa
betul2.. dapat perak isn't that bad.. heheheh.. =)

hiro said...

yeah..

hiro said...

super Dan.

Heidi Shafiq said...

ye.. aku tetap menyokong pasukan negara kite wpun semlm hampir mencampak kasut kt tv.. =.=

liyana aziz said...

@hiro
betul!! sangat superb dan!

liyana aziz said...

@Heidi Shafiq
uish, sampai nak campak kasut kat tv?? sabar2.. =)