Friday, November 19, 2010

I'VE BEEN TAGGED!

~Award Time~

Ada tag yang aku kena setelkan so this is it. Aku try sedaya upaya sementara otak tengah blank. Btw, ada menubar appreciation! Nak letak semua award di situ. Senang sikit, mengurangkan lambat loading. 

Tag first aku buat ialah dari Kak Ana, akak yang banyak berjasa stay up malam2 dengan aku sebab ajar tentang perihal NN! Tq akak!!! Sayang ketat2! xoxo

Erk, Sweet Couple Blogger??? Bf aku tak suka blogging,
dia suka facebooking! Muahahaahahha~~~
Gelaran yang anda berikan kepada si dia
Chenta
Bila first date korang ?kat mana?kat mana korang selalu date?
March 24th, 2009. Secret Recipe, SACC Mall. PKNS, PAS, 
JJ Bukit Tinggi
Maksimum berapa kali korang date dalam seminggu?
Sebulan 2-3 kali
Perkara paling sweet korang pernah buat bersama ?
Jejalan tepi Pantai Morib sambil tengok sunset!
 Oh, missed that moment <3
Hadiah paling best anda pernah dapat dari si dia ? si dia pernah buat surprise tak ?
Hadiah paling best? He loves me for who I am and that is enough for me, guess it's the best gift in my entire life. Surprise? He surprise me when he ask to meet my mum! LOL
Korang pernah gaduh?
Hoit, gilo tak pernah gaduh??? Kalau tak gaduh tak kenal 
true color of our partner tau! 
Sape selalu mengalah bila gaduh? ayat-ayat untuk boyfriend/girlfriend anda?
Aku! Ok, tipu je, Chenta la. Ayat? Kamu, ingat tau, 
kamu nombor 7 dalam hati orang! 

Down into two part ;

Second tag dari Ubi dengan Oh Lala. Terima kasih ye??? Award yang sama, tapi kehendak soalan berlainan, so aku display je. =) 



Third tag ni dari Siti. Tq budak kecik! =)


Tentang Siti ;
Seorang kawan alam maya.
Rajin jenguk blog aku.
Muda dari aku.
Nama panjang dia aku suka.
Seorang yang humble.

10 tentang aku ;
Refer to 25 Thingy

Yey!!! Done!!! Sorry tak ada tag, 
berukband biru aku ni lembab gilo vav!

11 comments:

AiDa AzRyN said...

wah,dapat byk award~ tahniah! ;D

Fitrihadi said...

alahai sweetnya... oh baca tag awak ni dapat gak idea nak cipta kenangan indah dengan makwe..gi tengok sunset or sunrise kat pantai..woah thanks awak!

bidadarihijau said...

amboi amboi..jalan2 kat pantai morib gituuu.....waa BH pun ade tag yg xberbuat2 lagi...

liyana aziz said...

@AiDa AzRyN
terima kasih.. =)

liyana aziz said...

@Fitrihadi
wahhhh, dapat idea terus?? all the best la! =)

liyana aziz said...

@bidadarihijau
pantai Morib je.. huhuhuhuhuhu.. banyak ek tag?? malas betul!! cepat2 buat!

hamzah ian said...

eh.. bukan gua dah komen sini?

hamzah ian said...

eh.. bukan gua dah komen sini?

liyana aziz said...

@hamzah ian
muahahahahha..lu komen dua kali der!

Siti said...

ahaha.. dah buat award yg adik kecik bagi.. bagus bagus.. ni yg sayang lebih nih.. hehe =)

liyana aziz said...

@Siti
yes,,, ada yang sayang!! hahahahahah