Sunday, November 14, 2010

SO MUCH IN PAIN!

[Entry Kaum Hawa]


Gambar Hiasan ; credit to Google.

Padan muka!!! Siapa suruh minum coke!!! Serius tak tipu!! 
Sakit macam nak guling2!
Hanya kaum Hawa je yang tau macam mana sakit 
nak beranak peroid pain!
Punah harapan nak BW, hilang idea nak update entry.

Gambar Hiasan ; credit to Google.

Tips ketika period pain;
~guling2 atas katil
~zZzZzZzZz
~tekan2 perut dengan lesung batu
~minum air coke banyak2

Okay tipu je, jangan ikut tips aku bagi, 
mampuih makin kejang perut korang.
Pesanan untuk kaum Adam yang sesat terbaca entry ni, this is hard time for all of you to handle your wives/girlfriends, handle them patiently. Lucky you if your they know how to handle their emotion during this crucial time.

12 comments:

little cart00n said...

makcik!
elie pun pagi td baru period!
yeay!
kita serupa!hahahha

liyana aziz said...

@little cart00n
aiyak, roomate mesti sama!! muahahahahah.. rindu!

ubi said...

lorh...kisah peyed lak..ni tersesat kaum adam sorng..hihi..
*anggp ubi x baca..hihi

liyana aziz said...

@ubi
okay2, anggap abe ubi invisible.. =)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku dah baca lak..nasib baik aku kaum melayu

liyana aziz said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
adeh,,,, apa kena ngena lak dengan kaum melayu.. muahahahhaha

kata kila said...

kila minum coke time period ok je. perut tak tahan kot?

edaolala said...

tulaa saketkan kalau period pain. rasa macam nak terberakk tapi memang taknak berak. cumaa saket je perut tu huhuhuhu :D

liyana aziz said...

@kata kila
tula, rasa x tahan kot.. gilo sakit!

liyana aziz said...

@edaolala
hahahahaha.. exactly! macam nak berak ke x nak.. muahahahahah

bidadarihijau said...

ololo2..sian..BH naru jer lepas...haha

liyana aziz said...

@ bidadarihijau,

baru lepas ek?? untung laaa.. =)