Saturday, November 20, 2010

VIOLATION??? QUIT BLOGGING LAH!

Mahu quit blogging laaaaaaaaaaa! Serius aku tak boleh handle hal macam ni? Apa yang aku tau??? Blogging pun sebab terpengaruh rakan sebaya, fun tapi bila hal cani jadi aku cannot go laa! Tolong explain kan hal ni boleh??? Tolong aku wahai blogger yang otai~~~ 

Kenapa aku???

Errrr,, bila klik certain2 blog, tak boleh then keluar benda cani? Aku tak tahu la kenapa??? Ada sapa2 boleh terangkan tak??? Serius aku blur! Bukan faham sangat bahasa kedua ni!!! Tengah blank! Ada tulis pasal violation, apa yang aku dah buat?????????????????????

8 comments:

ubi said...

entah..pak cik pun tataw..huhu

liyana aziz said...

@ubi
runsing tadi! la ni dah ok.. x tau pasai pa.. tq pakcik!

zidEL zhafiz said...

ala..jgnla stop..blog awk nie cntik dan best tau..!!

Ashraf Latif said...

dia soh guna hosting sendiri tu..hehehe

Siti said...

sis gune google chrome ke?
kalau tak silap, itu mesej nak bagitau yg blog yg sis nak bukak tu ade malware virus. sbb tu sis takleh nak bukak blog dia. hanye pengguna gc je yg boleh detect mende ni. err.. rasenye betul kot penerangan ni. hehe

p/s: saya dah kembali... rindu takk?? =)

liyana aziz said...

@zidEL zhafiz
terima kasih.. skang mood dah okay.. hehehehe

liyana aziz said...

@Ashraf Latif
aiyak,, tak mampu lagi la... hheheheh

liyana aziz said...

@Siti
yup2, gc akak guna.. nway, dah ok dah pun, alhamdulillah..
pssssttt, harus la rindu, bak kopok lekor sikit! muahahahahhaha