Monday, November 1, 2010

25 RANDOMNESS ABOUT LA

Okay, since sekarang tengah free *lusa final paper CTU*, nak langsaikan tag dari PMOCCF Jannah. Actually dah pernah buat tau tag macam ni, cumanya dia kurang 5 je. By hook or by crook, let's read!

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."
25 TENTANG LA 
  1. Nama NURLIYANA bermaksud, cahaya kelembutan & kehalusan
  2. Nama NURLIYANA diberi oleh seorang imam masjid di Mersing, Johor
  3. Anak bongsu yang paling mengada2, semua kehendak akan cuba dipenuhi *pang sekali*
  4. Ada seorang abang & seorang kakak *one complete family*
  5. Pernah tolak budak lelaki sampai jatuh gedebuk atas tanah
  6. Tak suka binatang especially yang berbulu lebat macam mat bangla
  7. Mula bertudung 01092009 *DON'T EXPECT ME TO BE SO DAMN PERFECT*
  8. Suka makan makanan yang berunsurkan cheese
  9. Baru berjinak2 nak terima cerita KOREA *influenced by Elie & Diah*
  10. Walau nak masuk 20 tahun, still tak ada lesen memandu
  11. Telefon pertama yang digunakan, 3310
  12. Pernah ada akaun Friendster & MySpace tapi dua2 dah deactive
  13. Suka baca novel Siri Kompilasi YOYO
  14. Seorang yang sangat penakut
  15. Tak suka outdoor xtvt
  16. First mendaki ialah BUKIT TETEK
  17. Pernah pergi oversea, paling jauh; Singapore la, over the Johor je
  18. Pernah bercita-cita untuk menjadi peguam 
  19. Suka memberontak *sila jangan tiru*
  20. Seorang yang sangat boros 
  21. Dilabel sebagai sombong *bagi yang first time jumpa*
  22. Sangat talkative bila dah lama kenal
  23. Kalau ada rezeki nak belajar sampai master *abroad*
  24. Pernah dipanggil untuk temuduga SPA
  25. Gatai nak kawen *sigh*


25 orang intan terpilih ;
  1. PMO
  2. Elie
  3. Diah
  4. Paan
  5. Amar
  6. Ejam
  7. Ag
  8. Aimi
  9. EZ
  10. Abah
  11. Alyssa
  12. Kak Yaya
  13. BH
  14. Ubi
  15. Dada
  16. Siti
  17. Tiefa
  18. Tia
  19. Eykameow
  20. Kak Nurul
  21. Kak Alynne
  22. BF Lisa Surihani
  23. Ery
  24. Innz
  25. Cik Epal
Selesai!! Pergh, bukak satu2 blog, akhirnya, berjaya tag semua! Opss, sapa yang aku tak tag, nak buat sila buat kalau rajin. =) Sekian!

20 comments:

Parkcheek Mooda said...

apa????????????? bukit TETEK!!!!!!!!!!!

Aimi Amira said...

ceh, LA macam LJ (Liyana Jasmay) nama.

Siti said...

ehem.. nama siti ade skali ke? yeayy! thanks ye kak yana.. nanti siti buat k? love u lah.. ;)

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

tQ sbb bt... ((^__^)) <33

liyana aziz said...

@Parkcheek Mooda
hahaahhaha.. nama bukitnya bukit tetek,serius x tipu! =p

liyana aziz said...

@Aimi Amira
yeke?? oh tidak, saya x berapa gemarkan artis itu, lebih suka lisa surihani.. =)

liyana aziz said...

@Siti
haruslah nama siti ada.. hahahah.. love u too lah!

liyana aziz said...

@Cik Ct Fadzil | C.C.F™
ur welcome! =)

ubi said...

wahhh..tegkiu tengkiu..
*tag ni macam reward ea?
blurr..

liyana aziz said...

@ubi
muahahahhahah.. bukan reward tapi anda dipaksa utk buat cenggini gak! muahahahah.. utk ubi mmg kena paksa!

4umyfans said...

thanks kerna tag! YEAYY!
tapi, abah tak reti nak tag orang lah...
tolong ajarkan...

Siti said...

sis, saya dah buat dah. hehe, nani senang mai lah tgk.. ;)

liyana aziz said...

@4umyfans
kan masuk new post, pastu tulis nama org yang di tag, highlite nama tersebut, then tekan link yang ada di atas kotak, masukkan link blog org tu.. =)

liyana aziz said...

@Siti
wah, tq dik! sayang lebih lahhh! =)

Aqilah Nur said...

bukit tetek? dimanakah?

tia said...

bukit tetekk ? ktnee ?

liyana aziz said...

@Aqilah Nur
di kolej puncak perdana.. hehehee.. cuba la daki nanti.. heheheh

liyana aziz said...

@tia
dekat puncak perdana, tempat yana belajar.. heheheh

Liquid said...

gatai nk kawen..???



lalalalala~

liyana aziz said...

@Liquid
hukhukhuk.. oh mama, saya mahu kawen! hahahahha