Saturday, June 19, 2010

20 THINGS ABOUT YANA

Salam.

Entry petang ni *waktu mula menaip* mengenai diri Yana. Actually Yana telah ditag oleh Sis Alynne. Tag kali ialah 20 Things About Yana.

  1. Nama penuh Nurliyana bt. Abd. Aziz.
  2. Currently in Shah Alam.
  3. Anak paling bongsu daripada 3 beradik.
  4. I'm taken.
  5. Diploma Penulisan Artistik, UiTM Puncak Perdana, S.A.
  6. Suka cheese, tak kira dalam apa jua keadaan.
  7. Pernah kerja kat Secret Recipe, SACC Mall, S.A. masa tunggu result SPM.
  8. Paling takut dengan binatang berbulu!
  9. Movie bersama my better half.
  10. Suka family gathering *mamak stall*
  11. Suka main bowling *ahli kelab bowling*
  12. Tak suka aktiviti outdoor.
  13. In love dengan Lee Min Ho *Diah jangan marah*
  14. Addicted to Double Cheese Burger.
  15. Aktif blogging since join GB.
  16. Tak suka mandi laut
  17. Suka dengan kedinginan.
  18. Tak banyak cakap kalau tak berapa kenal *bukan sombong*
  19. Banyak cakap bila dah mula kenal *pot pet pot pet*
  20. Suka baca novel Alaf 21.
Pepole, you have been tagged!
Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

donnyien said...

Salam ziarah Yana,
Smt ptg apa kbr?harap sihat ya.Singah sini beri komen dulu.

Ni mesti FB tagging kan..aku pon nak tag kwn aku la.

diah said...

nak ajak bergado la tu letak nme minho

senorita_alynne said...

Eip Sis Kat Bangi Je! Agak Dekat Dgn S.Alam. Dlu2 Suka G Bukit Cerakah Cycling dgn Budak Gediks

liyana aziz said...

@donnyien, terima kasih jenguk ek..
bukan FB, ni tag untuk blog.. sila2 tag semua kawan2.. =)

liyana aziz said...

@diah, well, siapa tak kenal Yana, gf kepada minho.. hohohoho

liyana aziz said...

@senorita_alynne, bukit cerakah ek?? Yana sampai sekarang tak pegi2 lagi.. huhuhu