Thursday, June 3, 2010

SEMINGGU LAGI, BERJAYA ATAUPUN GAGAL?

Salam.

Perut Yana lapar la, ada sapa2 nak belanja makan tak? Anda semua yg sudi jenguk blog Yana ni dah lunch ke belum? Kalau belum atau baru nak lunch, hulur2 sikit ye? Sharing is caring kan, kan, kan? Ok lah, bukan nak cakap pasal makan, tapi nak cakap pasal berjaya atau gagal.

-terima kasih google-

Apa yg berjaya apa yg gagal? Keputusan exam Yana la. Berdebar la pulak, maklumlah, lagi seminggu je, means 7 days to go. Yana pasti bukan Yana je yg berdebar, tapi kawan2 yg tengah tunggu result pun macam Yana jugak.

Bila nak cerita pasal sem lepas, memang banyak yg Yana dan kawan2 lalui, so Yana harap result exam ni tak seteruk yg Yana sangkakan. Yana cuma berharap yg terbaik, untuk diri Yana juga kawan2 semua.

Teringin pulak rasa nak dapat dean list. Kalau sem lepas almost, biarlah sem ni Yana meningkat. Huwaaaaaaaaaaaaa! Yana tak nak menurun! Hati Yana dah mula neves, sejak semalam! Doakan Yana ok?

tadaaaaaaa!

Btw, since semua org tunggu result? Kat FB siap adakan event page lagi. Rajin betul mereka create. Yana pun join jugak. Ala2 nak meriahkan lagi suasana countdown tu sendiri. Apa yg pasti, mesti server sesak dan hang masa result keluar nanti. So, Yana pasti Yana buakn org yg 1st boleh akses web portal. Semoga lancar segalanya. Amin.

Dan buat pertama kali juga, Yana sedang menunggu dua keputusan penting dalam hidup Yana, satu final exam sem 2 dan satu lagi....... Bertambah tertekan sebab keputusan yg satu lagi tu, keluar hari Isnin ni! Semoga takdir menentukan yg terbaik buat Yana.

p/s : good luck kawan2!

Blogger Templates
Blogger Templates

8 comments:

dayah aziz said...

yeke??
same la kite..
tgu result gak..
jom kita doa sama2 k...=p

fadhlihamdan said...

yakin! pasti berjaya! :)

salju said...

ingat....
10hb...result keluar selepas mesyuarat senat...lepas pukul 5petang..

liyana aziz said...

dayah aziz, oryte, kita doa sama2 k???

fadhli, yakin!! pasti! huwaaaaa, takut!

salju, oryte, x lupa! huhuhuhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luck kamu :)

liyana aziz said...

sis, toceh toceh... ;)

~Ann~ said...

yakin bolehh... rakan muda.. rakan muda...


hehehee.... goddluck my dearrrr!!

liyana aziz said...

sis ann, trimas! muaaahhhhxxxx