Wednesday, June 2, 2010

KELAB BLOGGER : JOM RAMAI2 JOIN

Salam.

Malam ni, Yana tak nak tulis panjang2 tapi Yana nak ajak semua orang tak kira di mana anda semua berada, jom, sama2 dengan Yana join group KELAB BLOGGER (KB) di Facebook. Paling best anda semua boleh lah kenal blogger2 lain di samping bertukar maklumat. Part of that, anda juga boleh la promote blog anda semua, tak ada sekatan langsung.

-Klik logo ni, ok?-

Yana nak share sedikit info tentang KB ni, creator group ni ialah Mr. Ben Ashaari. Yana pasti ada di antara blogger yg sudah sedia maklum siapa pengasas KB yg Yana maksudkan. Setakat ni KB dah ada 3 ribu lebih members yg join.


So apa tunggu lagi? Jom ramai2 join KB. Yana sure anda semua takkan rugi kalau join, bukan untuk individu tertentu saja, tapi untuk semua blogger. Ok, jangan lupa klik kat logo (atas).

Blogger Templates
Blogger Templates

3 comments:

wawan said...

thanx for ur info.. dah join tadi =)

liyana aziz said...

oryte wawan, enjoy k??

liyana aziz said...
This comment has been removed by the author.