Monday, June 14, 2010

AWARD A+ DARI LIL MAGNET

Salam.

Yana baru je lepas minum petang dan bermain Diner Dash. Sayangnya, hati Yana tak fully kat Diner Dash, asyik susah nak lepas goal, so Yana decide jenguk blog Yana, kira macam nak ganti hari2 yg lalu.

Macam biasa, Yana kalau ada blogger yg update, Yana akan serbu dan petang tadi, as usuall, Yana jenguk blog LIL MAGNET. Siapa Lil Magnet??? Dialah sahabat dunia akhirat, suka duka Yana, pada dia Yana ceritakan.

Baca entry dia, dia dapat award! Tahniah Lil Magnet!!! Terima kasih juga sebab dia sudah tag Yana daa, ini bermakna, Yana jugak dapat award dari dia!!! *betul kan Elie?*

-Tadaaaaaaaaaaa, my very first award yaww!-

Selalu bila Yana blogwalking, ada je blogger yg dapat award, mcm2 award la. Dalam hati teringin tapi tak ada siapa yg tag Yana *huwaaaaaaaaaaaaaaa*. So hari ni, Yana menang award! Bravo!!!

1) What do feel to know that you get this award?
Sangat teruja dan excited *erk, sama kan?*. Rasa sangat berbangga kerana inilah award pertama yg Yana dapat sejak berkecimpung dalam dunia blogging ni. Terima kasih kepada LIL MAGNET a.k.a. Elie *sahabat paling Yana sayang* sebab dah bagi Yana award ni.

2) List down 7 blog that deserve this award
Sukacita dimaklumkan, anda semua di tag Yana untuk award A+ ni, sila ambil ye??
Heeeeeeeeee

Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

little cart00n said...

wah..tahniah..spe2 la lil magnet tu..hahhaa..
fuiyooo..sahabat dunia akhirat..ni yg kena syg lebih ni..heee:)

liyana aziz said...

@little cart00n, dah geharu cendana pula ye?? hahahah.. syg lebih?? yes!!
abg noddy jangan mara haaa

syuQ said...

tengs yana..syuq amik dlu award ni..entri nye will folo after diz ek

liyana aziz said...

@syuQ,orytee, no problemo.. =)

senorita_alynne said...

hye yana
sorry lmbt reply
sis manyak bz ler
so mcm ne nih?
amik award ni then post mcm yana buat ke?
spread award ni ke?
hehehe 1st time kan org bg award..hikhikhik

liyana aziz said...

@senorita_alynne, x pe, yana faham.. hee.. a'ah, buat post, tak buat pun x pe, up to you sis.. =)
yey, i'm the one! xoxo