Saturday, June 19, 2010

ADA DUA AWARD, JOM SHARE?

Salam.

Malam ni Yana nak cerita pasal award lagi, harap jangan boring ye? Award kali ni dari TheGadiest. Actually Yana dapat award ni 2 3 hari yg lepas, niat hati memang nak publish lepas dapat tu, tapi ada hal yg menghalang. Hal apa? Sila KLIK kalau nak tau.

-Tadaaaaaa-

1) Adakah anda happy sekarang?
Happy sangat2. Kalau tak happy pun kena bt2 happy sebab dapat award MS. HAPPY

2) Kenapa anda happy?
Sebab rasa nak happy, rugi ooo kalau tak happy2 ni.

3) Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
Benda ek? Bukan orang kan? Happy bila dapat barang yg diidam2kan.

4) Pernahkah anda menerima tag?
Pernah. Terima kasih yg sudi tag ek?

5)Nyatakan warna yang anda suka?
Pink, Turquoise, Purple.

6) Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
Aiyak! 9 orang ka? Manyak betui. Siapa2 yg rajin sila buat ek? =)
*Syuq, sila buat!*
*Elie, dah ada ke belum award ni? Kalau belum ada sila buat okay?*

7) Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag
Syuq lately ni dia busy, so Yana memang sengaja nak busykan dia lagi. =)
Elie pulak, tak tau dia dah dapat ke belum sebabnya dia banyak dapat award. =)

8) Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
Alhamdulillah, semuanya cukup dan Yana rasa sangat happy!

Award kedua pada hari ni ialah dari Cik Ailebiu yg comel tu. Abang2 yg masih single di luar sana kalau tengah cari calon isteri boleh la isi borang okay? *Sis, jangan mara haaa* Terima kasih bagi Yana award. =)


1. Bagaimana anda dapat menjadikan blog anda sebagai medan dakwah ?

Mungkin dengan cara pemikiran yg diadaptasikan dalam setiap penulisan Yana. Tapi sudah cukup hebatkah diri ni? Yana cuma newbie dalam pentas blogging. *Wah, ayat!*

2. Sumbangan anda selama menjadi blogger ?
Aduss, ada ke ek? Rasanya setakat ni tak ada lagi kot? Mungkinkah meng'up kan trafik'?


3. Apa yang anda dapat sepanjang menjadi blogger ? (positif & negatif)
Positif - Dapat banyak info, serius! Dari hal penting kepada hal yg suam2 kuku.
Negatif - Yana selalu tidur lambat sebab blogwalking!


4. Blog yang jenis macam mane (pada pandangan anda) yang anda suka stalk ?
Blog yg comel dan menarik dari segi layout dan penulisan serta seberapa kerap mereka update.


5. Tag 5 orang rakan blog anda.
Anda2 yg sedang baca entry ni, sila buat, terutama sekali mereka2 yg selalu stalk Yana punya blog! *ada ke ek?* I meant it! Fair & Square kan? =)

Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

Syaza said...

beshnyer die dpt award,ngee~

liyana aziz said...

@Syaza, betul tu, best tau.. =)