Wednesday, June 9, 2010

SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

Salam dan selamat petang.

Entry kali ni tak banyak yg Yana nak coret, cuma entry ni khas buat Mr. Ben. Seperti biasa, Mr. Ben banyak dengan idea dalam membantu blogger2 baru untuk lebih mengenali dunia blogging.

Kalau sebelum ni ada entry yang Yana promote Kelab Blogger ---> KLIK. Segmen ni pun lebih kurang sama, cuma bagi melayakkan diri untuk join, blogger baru tu haruslah mempunyai 100 follower ke bawah, Yana ulang ye, 100 ke BAWAH *macam Yana*.


Selain tu, segmen ni bertujuan untuk memperkenalkan blogger antara satu sama lain dan harus diingat ya, segmen ini bukan bertujuan untuk mencari populariti atau menaikkan trafik semata-mata.

Blogger Templates
Blogger Templates

10 comments:

saya_arief said...

xdapat den nk masok..

syuQ said...

first to comment ^^,
betul2..syuq cuma nak ada org yg membaca penulisan syuq..x kisah la kalo dorg x folo or x komen pun..enn..en..

Parkcheek Chun Li said...

ada ape2 ngan Mr Ben eh??? hehehehe

liyana aziz said...

@saya_arief, loh, npe plak?? sebab follower dah lebih ye??? weee

liyana aziz said...

@syuQ, syuq, tepat di situ.. yana pun macam tu.. nak dpa baca entry yg yana post.. hoho

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, ada2, yana nak suh mr.ben perkenalkan yana pada dunia blogging.. wah! heee...

paan said...

siap ada condition erk.....apa kelebihan join ?? dah xlayak nak join...tapi nak wat blog baru , so nanti layak balik la...

liyana aziz said...

@paan, a'ah, mesti ada condition.. hahahah... yela, org tu follower dah ramai ark?? heee... kalau dah bt baru, leh la join.. kelebihannya kita dapat menjelajah blog blogger2 lain dan saling kenal mengenali.. best tau!

S.I.T.I said...

heh,kne buat kelab utk blogger yg ade follower 100 ke atas blh tak??hihi ^_^

liyana aziz said...

@S.I.T.I

hahahahha... tu akak kena tanya mr ben, bila plak nak bt segmen untuk follower yg dah banyak.. huhuhuhu.. mesti akan ade yana rasa.. =)