Thursday, June 10, 2010

THANK YOU SO MUCH LECTURERS

Salam.

Permulaan hari yg sangat baik hari ni, alhamdulillah. Seperti yg sedia maklum, hari ni result exam keluar and i'm pretty sure ada yg tak lena tidur malam tadi. Yana hanya tidur selepas subuh, sebabnya Yana main game *Diner Dash* dan blogwalking! *hohoho*

Okay, niat hati Yana nak cek result esok je *Jumaat*, tapi dengan tahap kesabaran Yana agak tipis, Yana cuba je, lantak la dapat cek ke tak. If you put an effort then it will give rewards *yeke?* Yana cuba banyak kali jugak tapi hampaaa plus hampehh!

-Menci, asyik keluar ni je-

Okay, Yana masih boleh sabar *ciput je kesabaran kali ni*, sempat blogwalking tengah hari. Saja nak sedapkan hati. Nak ikutkan Yana dah tau result Yana sebab ada yg tlg cek, tapi macam was2, so Yana nak tengok sendiri.

Dah sedia nak tengok tak? Wah, gediks pulak. 1, 2, 3!!!

TADAAAAA!!!

Walaupun tak segempak mana, tapi Yana dah mampu untuk cabar abang Yana!!! Wakakakak. *Jangan ingat kamu sorang je tau boleh grad pakai pingat, Ana pun nak jugak!* <--- ayat yang dikarang untuk abang Yana. Setelah menangis dua tiga kali dek tak dapat idea nak siapkan assignment, ni yg Yana dapat. Syukur!


Yana bersyukur sebab apa yg Yana dapat, nak ikutkan Yana tak all out, tapi alhamdulillah, mampu membuat mama terseyum. So, next sem harus struggle buat Yana terbaik. Terima kasih buat semua lecturer *Ayah AGI, thank you so much!* *Cik Mas, thank you sebab tak buat saya repeat paper anda!*

p/s : Anda sudah cek??

Blogger Templates
Blogger Templates

32 comments:

Fathi Adha said...

tahniah ekr...

ada perkataan Dean List...wow!!

minima utk dean list bape?

liyana aziz said...

@Fathi Adha, terima kasih.. heee

minima 3.5 untuk DL..

Fathi Adha said...

sama2...

adk sy bru nk register uitm jun ni..

hope dia leh jd mcm awk gak... (dean list)

Parkcheek Chun Li said...

tahniah....dean list....hebat2

liyana aziz said...

@Fathi Adha

yeke?? daftar uitm mana? ambil course ape?? ish, malu la, saya baru first time ni.. huhuhu.. trimas awk.. =)

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li

trimas parcheek! blanje yana cheese cake leh?? wakakakakka

Fathi Adha said...

uitm jengka, kos pengurusan ladang...

ZACK ENTRY said...

tahniah!=)

Lisa said...

congrates!

Farah Ain said...

tahniah ;)
keep up a good work .

liyana aziz said...

@Fathi Adha, oh, jengka.. ok la tu, best2.. =)

liyana aziz said...

@ZACK ENTRY, terima kasih.. =)

liyana aziz said...

@Lisa
tq lisa.. =)

liyana aziz said...

@Farah Ain
trimas, i will try my best okay??

Iki.Ali said...

untung la dapat DL.
congrats Yana! :D

syuQ said...

im happy 4 u too ^^,
syuq takde peluang dah nak
capai target. next sem is the last sem..
kalo dpt 4flet pon stil xdpt capai gak :(

Yana gudluck 4 upcoming sem ye.
jgn memain nti hjung2 sem takot jadik cam syuq lak

liyana aziz said...

@Iki.Ali,alhamdulillah, untung sabut timbul.. wah berpuisi lak ye.. tq iki.. amek berkat iki tu, last sem.. heheheh...

liyana aziz said...

@syuQ, tq so much syuq.. x pe, syuq mesti cuba whatever it is okay?? gud luck tau, bt elok2... tq 4 the advice.. =)

hans said...

sah ko DL kan?
tahniah

liyana aziz said...

@hans
ye ye, sah.. dengan ini sah! wakakakak... terima kasih abg hans

MuNsYi SaMa said...

congrats..sgt jeles dgn result kmu. teruskan. =)

hans said...

hahahah
sama2

liyana aziz said...

@hans

HANS ISAAC, SILA BELANJA SAYA CUPPY CAKE SEDOZEN! =)

liyana aziz said...

@MuNsYi SaMa

TERIMA KASIH. HEEEEE.. =)

little cart00n said...

congrats girl!:)

liyana aziz said...

@little cart00n

tq elie... congrats jugak ye?? =)

senorita_alynne said...

Yana
Hamboi Pandainye Adik Akak Nih
Haish..AKak Pon X Sehebat Tuh Mse Blaja
Hee~ Anyway, Congratulations To You!
Next Sem, Kasi Dean List Lg Keh!

hudhud said...

congrats babe :)

liyana aziz said...

@senorita_alynne, alhamdulillah, rezeki anak akak..weeehuuuu! =)
oryte, struggle for better.. tq kak

liyana aziz said...

@hudhud, tq... =)

~fisha~ said...

congrates~ saya pun baru mintak pharmacy uitm 1st choice. harap2 dapat~~ hepi2 ye.
follow u.

invite u to visit n follow mine~

liyana aziz said...

@~fisha~, tq..
wish u all the best! =)