Friday, June 25, 2010

COOL JUMPER CONTEST : BERLOMPAT > TINGGI

Salam dan selamat pagi.

Sari Berita LurfyLiyana. Setelah penat ber'blogwalking', seorang blogger telah menemui satu lagi contest yg telah menambat hatinya menerusi blog TheGadiest. Contest ini telah membuatkan blogger ini berasa sangat teruja. *okay, enough berangan Yana*

Well, seperti tajuk yg di atas, dengan ini Yana telah join Cool Jumper Contest anjuran Cik Nina Aman. Oleh itu, sila baca terma dan syarat jika anda berasa teruja seperti Yana untuk join contest ini. Ikut, jangan tak ikut!

PICIT BANNER NI

re-post Cik Nina Aman entry:


Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).

Rules and regulations:
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
So, Yana telah memilih satu gambar comel =) Dan gambar yg bertuah adalah seperti yang tertera di bawah ye anak2. Bersedia nak tengok? Pejam mata dulu tau! 1, 2, 3!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

JUMP!


Gambar di atas ni masa Yana masih di Sem 1. Kami ni semua budak kreatif *yana kreatif ke?* Nama pun budak Fakulti Kreatif dan Artistik kan? Masa ni kitaorg tgh shooting untuk assignment one of our lecturer, AYAH AGI! *miss him, sabar, lagi seminggu je nak jumpa* Semua sekali dak nakal ada 19 orang termasuk Yana. Ni ada yg tak cukup tau, harap maklum. Ada yg tengah snap picture okay, bukan kerana dilindung Yana. *sigh*

Time to tag people! Here we go!
1) Dela
2) Myra
4) Ubi

I'm done!

Blogger Templates
Blogger Templates

7 comments:

ubi said...

alahaii...ubi xda pic melompat..huhu

Parkcheek Chun Li said...

kreatif bebeno korg nih...hehehe

Parkcheek Chun Li said...

aduii......pakcik xde gmbr lumpat2 la......nnt pakcik g amik ms abg pakcik tunang...segan weh....

liyana aziz said...

@ubi,x kira, x kira, ubi kena join gak! *cakap sambil hantok2 pale kat dinding* wakakakakkak

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, alololo.. segan lo plak ek?? amek banyak2 okay??? =)

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, kreatif ek?? hahahahha.. sikit la... =)

Nina Aman said...

hi..hi...cutenye...tq for joining...result: 18 july okeh..(=