Monday, June 21, 2010

CONTEST : GADIS PALING COMEL

Salam semuanya.

Wah, pagi2 buta ni Yana masih belum memejamkan mata. Tak gentar hal yg lama berulang. *Cakap besar ye!!* Maklumlah, hari ni Yana tidur dengan akak, tak macam selalu tidur sorang2.

Oh ye, lupakan hal lama, mari bukak buku baru. Entry kali ni Yana nak join contest lagi!!! Yehaaa!! Nak tau contest apa?? Contest ni sangat sweet, seperti cik pengajurnya juga *bukan bodek ye?* Yana cakap dari hati yg dalam. Wah!


Bagaimana Yana bertemu dengan contest ini? Apalagi, menerusi GB la, GB yg selalu Yana skodeng tu??? Mata duk melilau cari entry yg nak dibaca, at last, jumpa contest anjuran Kak Ain ni. Yana dengan senang hati nak join!


So Yana terus memecut ke blog Kak Ain, nak tengok2 syarat kalau nak join Contest : Gadis Paling Comel. Oh, senang je syarat2nya. Nak try? Moh la kita ke blog Kak Ain ek???

-Tengok, layout pun comel kan?-

Baiklah, Yana nak mulakan perjuangan ni. Wah, perjuangan bagai ye? Lepas baca syarat2 dan peraturan, Yana terus memilih gambar yg paling comel la kan? *Comel ke? Oppss!* Dan, Yana telah memilih gambar yg paling Yana suka dan nampak kecomelan Yana. *weee*

-Tadaaaa! Boleh kah?-

Nak tau kenapa Yana pilih this one? Sebabnya, it's natural everyone, no edit2 okay, mcm Kak Ain cakap, natural is better, so i've decided to choose this purplishhhh picta. Lepas dah pilih gambar, Yana kena jawab soalan.

1) Apakah benda comel/cute yang anda suka?
Yana suka 'bookmarks'. Kenapa 'bookmarks'? Sebab Yana si ulat novel. Yana tak kisah novel BI ke BM ke, as long Yana enjoy bila baca. Then bila ada 'bookmarks' comel, Yana tak la bosan sangat tengok kertas buku yg sangat dull dan plain *panjangnya explanation....*

2) Tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini
Aiyak, hard to make decision loh. Syuq! Nak tau kenapa??? Dia macam Tiz Zaqyah aka Nur Aminah dalam cerita Nur Kasih, comel & sweet sangat.

I'm done! =)

p/s : Siapa2 yg nak join sila serbu Kak Ain okay???

Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

syuQ said...

uhuk2.. terharu ;')
muuaahh yana!!

ngee~ xpenah lg syuq wat ayat muah2 kat membe syuq..yana la yg 1st..(^^,)

haha tetiba rs mcm aku bkn diriku lagi
d mne mghilang keganasan diriku.. ;p

Nurain Hasan said...

auw.kamu mmg chomel.
tq sbb join!
;)

liyana aziz said...

@syuQ, serius laaa... wakakakakakak.. bestnye jadi org yg 1st!!

ganas rupanya makcik ni!! =)

liyana aziz said...

@Nurain Hasan, ur welcome!! dakni mmg suka join contest! =)

princeduyong said...

ader can ni... :)

liyana aziz said...

@princeduyong, ada can?? nak join ke?? jom la.. hahahha