Thursday, June 24, 2010

CONTEST MATA MENAWAN ; TAG by CIK TI

Salam dan selamat pagi dunia.

Alhamdulillah Yana masih boleh bernafas dan masih boleh buka mata pagi ni. Wah, Yana bangun awal hari ni ek. Biasalah, pagi2 dah kena kejut dengan mama, ajak pegi pasar mini nak buat laksa Johor. *yummy yummy yummy!*

Entry kali ni Yana join contest. Contest kali ni ialah Contest Mata Menawan anjuran si cantik manis FatenCumyl. Yana sebenarnya memang nak join cuma tak tau bila nak join. *erk, ayat apa ni?*

KLIK KLIK KLIK BANNER OKAY?

Semalam secara kebetulan, Yana di'tag' oleh Cik Ti untuk turut join contest ni. Terima kasih ek Cik Ti kerana sudah tag Yana. Ni ha, Yana dah join! =) Yana telah pilih satu gambar ni, tak tau la cukup menawan ke tak. Wakakaka. Tak apa lah, pakat join contest ni, meriahkan lagi contest mata ni. Hadiahnya pun lumayan kok.. Cehuiiiii, asyik!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaa!

Aiyak, menawan ke??? Semestinya! *gedikss*

Okay, kalau dah namanya contest kan, mesti ada syarat2. Kalau anda mahu join sekaki, sila patuhi syarat2nya alright. Segala details ada di page FatenCumyl ek. *Details cik blog sangat complete* Anda semua boleh la serang hendap tuan punya contest ek?

Hadiahnya?? Pergh, tak yah cakap la, gempak habis la! Anda rasa teruja nak tau? Apa lagi, jom la, join sekaki. Opsss, lupa nak tag. Kena tag kawan2 tau. Yana nak tag.......
Okay, done! Sesiapa yg nak join terus klik banner kat atas tu ek? =)

Blogger Templates
Blogger Templates

16 comments:

s h a f i q h a s h i m _____ said...

uihh menawannya :) XD

liyana aziz said...

@s h a f i q h a s h i m _____, aiyak, yg mana satu ni?? hehehe.. jom la join sekaki

Marya Hana . said...

haha. suke mendera akak ekk.
aritu org tag akak contest photogenic 2..
heh.. tenx yana.. insyallah ..

liyana aziz said...

@Marya Hana ., heeee... mmg nak dera akak.. huhuhuhu

syuQ said...

jelingan yg tajam.. *blinkblink*
menusuk kalbu..
boys! jgn tenung lama2 oke

liyana aziz said...

@syuQ, tajam ek syuq??? normal la tu.. don'y mess with me ya?? *sambil pinjam ayat fasha sandha.. =)

syuQ said...

;P malu pulak nk join..due lmbt lg an??
join last2 minit lah.
tp dun wori..yana akn jd refferal syuq oke (^^,)

Mr PenyuBiru said...

mata dah menawan dah tu cuma jgn kentut dlm lif lagi tau..hehe

liyana aziz said...

@syuQ, eceh eceh eceh... malu lo pulok.. mata syuq cantik, i loikeeee... tiz zaqyah! =)

liyana aziz said...

@Mr PenyuBiru, alaaaa... jangan la bocor rahsia... tu zaman dolu2 la penyu, sekang dah sopan.. kentut secara sembunyi.. wakakakkakakakak

❤gadiest ❤ said...

thanks dear...

ieQa sWetLuv said...

wahh contest mata menawan best3.. goodluck ya ngee

liyana aziz said...

@❤gadiest ❤, ur most welcome... =)

liyana aziz said...

@ieQa sWetLuv, tq darl... jom la join sekali ek??? =)

Parkcheek Chun Li said...

korg nye contest sah2 la pakcik x mng...hahahhaaa...hish

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, x cuba mana tau pakcik.. try jelaaaa.. hahahahah