Sunday, June 27, 2010

BEST KE?? GREAT KE?? TQ DELA

Salam semua.

Makin lama makin malas pulak nak update tapi nak jugak update so kalau Yana meraban or merepek lepas ni, jangan tanya kenapa, just continue baca apa yg Yana nak tulis, okay? Yana nak setelkan hutang Yana ni.

To Dela, terima kasih kerana sentiasa tak lupa nak kongsi apa yg Dela dapat, mesti kongsi dengan Yana punya. Trimas ek? Ni khas entry buat Dela jugak. =)


1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni

Dela, terima kasih atas pemberianmu ini, Yana sangat hargainya, jangan segan2 share lagi ek? Sharing is caring. =)

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni

Elie
Amanina
Kak Ana
Amirah
Ieyka
Juga kepada 5 org yg sudi terima award ni dari Yana.
*Sila terima award ni tau, ikhlas dari hati Yana* =)

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
Entahla ek? Ni macam kena tanya pada Dela je sebab dia yg kasi award ni pada Yana. Tapi bagi Yana, in order nak dapat title tu kan, seorang blogger haruslah mempunyai satu skill menulis yg mampu menarik perhatian pembaca untguk terus stay dengan dia. =)

I'm done!

Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

Parkcheek Chun Li said...

makcik stated 5 blogger je kan? pakcik yg ke-10...ok? dh cop

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, okay, pakcik nombor 10.. save the best for last la kan... hehehehhe