Tuesday, June 15, 2010

1ST TAG DARI DELA

Salam.

Hari ni Yana bangun agak awal *agak okay?* Mama kejut suruh Yana pergi pasar, beli apa yg patut. Okay, after balik dari pasar, Yana terus mendapatkan baby lappy Yana. Bukak FB, bukak Blogspot dan bukak GB.

Macam biasa lepas bukak blogspot, mesti tengok update dari blogger lain, Yana melawat satu persatu. Sampai je blog milik Dela, latest entry, Dela di tag. Baca punya baca, nama Yana di tag pulak oleh Dela. =)

Here we go!

1.Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
Tak tau la nak cakap ek, orang lain yg menilai.

2.soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.
Soalan ni buat Yana confius, wallpaper telefon or lappy? So Yana assume wallpaper telefon kot?


3.Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
Wallpaper ni gambar seseorang, wallpaper bagi menjawab soalan no. 11 yg dijawab oleh Dela.

4.Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?
Hari Ahad, makan pizza baru yg ada udang atasnya, tak tau nama, tau makan je.

5.Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.
Lagu apa ek?? Lagu cerita Cik Ah Cik Nin *budak2 kat rumah tengah layan cerita ni kat Prima*

6.Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Ber'sms' dan bermuka buku.

7.Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Gemok *digunakan oleh akak dan abg*

8.Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.
  1. ELIE
  2. PARCHEEK
  3. SYANA-SAN
  4. SYUQ
  5. MYRA
  6. MYSARA
  7. DIAH
  8. MIA
9.Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?
She's my lil magnet memerangkap roommate since semester satu, ke mana saja berdua, trademark kami, 'Kecik, Beso'

10.Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5
Myra, sampai sekarang Yana cuba nak ingat Myra yg mana masa Yana kat SGGS.

11.Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?
Erm, setakat ni Yana belum korek rahsia empunya blog lagi, nanti2 la =)

12.Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?
Syuq??? Dia kawan blogger Yana, antara yg rapat dengan Yana walau tak pernah face to face *dia macam tiz*

13.Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6
Mysara, marilah sama2 berjuang dengan Yana untuk diet this sem, Yana dah makin tembun, mcm balloon!

14.Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.
Pakcik, sudikah anda menjadi teman blogger Yana selamanya???

15.Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Ye, kedua2 mereka seorang wanita dan belajar di fakulti yg sama.

16.Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
  • Ada 105 follower *setakat yg Yana update entry ni*
  • Seorang yg sangat menentang kekejaman Israel *bravo*
  • Orang KB
  • Faisal Tehrani ada dalam blog list
  • Semestinya seorang perempuan
18.Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
Kelu nak menjawab.

19.Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal
Agak la, sengal2 udang. *siapa Razman?*

Soalan ke-duapuluh : gay or less?
None of it, 100% straight.

P/S : Pergh, akhirnya!

Blogger Templates
Blogger Templates

10 comments:

little cart00n said...

yana syg..
elie da di tag dgn tag mcm ni b4 dis oleh blogger lain, dan jawapan sme rasanya..so, elie xjawab tag yana k?heheh..btw, thx tag elie:)

liyana aziz said...

@little cart00n, okay.. heeeeeeeeeee... ur welcome

syuQ said...

@liyana aziz
ehehe.. terharu pulak dgn jwpn #12 tuh :')

liyana aziz said...

@syuQ, syuq, yana sayang syuq.. heeee =)

~AbsoFUCKINGlutely~ said...

Buat cik ya ku:
cik ya kang mia bwat eh....lps mia update blog yg len...sbb dah lma rsa x update blog...dah abes update mia bwat ok....syg cik ya...

liyana aziz said...

@~AbsoFUCKINGlutely~, okay mia, dun worry, cik ya mmgg suka tag org.. heee.. take your time darla.. =)

mysara ramlan said...

mai kene buat ape?? jawab soalan jugak????

liyana aziz said...

@mysara ramlan, betul tu, copy paste je mai.. =)

diah said...

yanuu sy kne jawab jugak kee?? hihi

liyana aziz said...

@diah, ikut awak la diah shii.. hehehhehe