Saturday, November 27, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

image

Dah lama fikir, nak join atau tak. Ok final decision, 
join jugak! Segmen ni dikendalikan oleh BA.
For futher details boleh klik kat bawah ni.


5 BUAH BLOG YANG AKU SUKA MASUK & BACA
PMOfficial ; antara blogger yang awal aku kenal. Blog dia??? Simple but nice. Isi blog??? Sangat padat! Bukan berkisar tentang dunia dia saja, tapi dunia sekeliling dan juga tentang alam yang kekal. Kadang2 buat aku berfikir. Sangat appreciate readers dia. 

Liyana Lunia. ; weewittt! Nama kita sama la Kak ynn! Suka blog dia sebab banyak tutorial! Bukan tutor je, tapi ada tips dan resipi!!! Aku tak pandai masak dan ada resipi Kak Ynn post dalam blog, cuma tinggal cuba nak masak je! Latest resipi sup! Penulisan Kak Ynn sangat bersahaja, rasa relax je bila baca. Opss, bukan saja jadi blog pilihan aku tapi tercalon untuk Blog Pilihan Malaysia! All the best!

INTANURULFATEHA ; kali ni blog Kak Intan! Mula2 jarang baca tapi aku jadi stick dengan blog dia sebab dia rajin update! Tak kisah la pasal personal ke apa ke. Oh, ada tutorial jugak! Kak Intan rajin join event yang melibatkan bloggers ni. Kagum! Entah bila dapat jumpa face to face.

Cik Leb, curik header yang comel ni! Maaf!

LeyPark cOrNer ; Cik Ailebiu! Suka dengan header Cik Leb yang ada R nak terjatuh. First impression sangat penting bagi sesebuah blog dan rasanya blog Cik Leb ada sesuatu yang boleh buat orang akan masuk balik blog dia. Cik Leb sangat uptodate tentang fashion! Suka! After all, dia sangat comel!

.Siti Safiyyah. ; Rasanya Siti lagi muda dari aku sebab dia panggail aku Kak Yana! Ececececehh! Suka la tu adik kecik! Lately ni sangat bersemangat update dia punya blog dan aku sangat kagum dengan dia. Siap bagi tips lagi! Aku pun tak rajin nak update macam dia. Blog dia jugak sangat simple. Nice!

Tak boleh tambah lagi ek Encik BA??? 
Heeeeeeeeeee~~~

Tentang segmen ni, aku tau dari blog Encik Ben sendiri. 

28 comments:

EmanCloud said...

blog ni? hehe http://bilatergigithalia.com/2010/11/26/kaitan-gravatar-pengguna-blogspot/

aTan aHmad said...

Saya suka blog awak juga.... Hehehe

LIKE page saya. Disini. Tq
Post Terbaru Saya. Baby buat lawak. Tq

intanurulfateha said...

keh keh keh
mekasih yer yana :P

CGG said...

akak pun shuke blog ben

PMOfficial said...

terharu pakcik...mekasih makcik.... =)

enyheartsdiamond said...

blog intan dgn ynn sgt femes setakat ni nampaknya <3

Liyanaziz said...

@EmanCloud
ok2,,, nanti datang sana.. tunggu ek.. =)

Liyanaziz said...

@aTan aHmad
terima kasih~~~ =)

Liyanaziz said...

@intanurulfateha
heheheheheh.. sama2.. keep updating ur blog hokey!!

Liyanaziz said...

@CGG
kan?? dia banyak update! dalam sehari berapa kali.. =)

Liyanaziz said...

@PMOfficial
alololo.. sama2.. keep on blogging tau.. jangan give up! =)

Liyanaziz said...

@enyheartsdiamond
betul! heheeheheh..

wannurfazrini said...

Haha madu I si Ynn jadi pilihan . dia mmg bestt !

Syukri Hasshan said...

datang jejak kaki kat belog ni..
huhuh. hidup blogger!! :-)

cik aiLebiu said...

haaaaa sis baru dtg check ni. (T____T)

terharu tauuuuu~! at least ada juga org suka blog kita dan mention dlm entri..:')

mekasih dik..syg lebih! *hug*

hamzah ian said...

blog gua tak best.. sob2..

Siti said...

auww kak yana..malu i..hihi, btw thanks a lot sebab suka blog saya.. saya pun suka blog akak.. =)

Heidi Shafiq said...

nak jumpe intan? heh! aku stdy kt melaka ni naik jemu hari2 jumpe die.. lupekan je la.. baik jumpe aku.. :P

edaolala said...

terima kasih. hahaha tiba an ;p singgah sini yang :) lama tak datang baru harini sempat blogwalking belog u :)

Liyana Lunia. said...

tak lama lagi, liyana aziz akan mengalahkan liyana jasmayyy <3 HAHAHAHAHA sebenarnya kak ynn nak challenge lyana jasmay tu tp x mampu HAHAHAHA

btw thanks sgt dear, kak ynn pun suka baca blog awk tauuu <3

liyanaziz said...

@Syukri Hasshan
yes yes!! semangat tau! suka la! hahahahah

liyanaziz said...

@wannurfazrini
loh,,madu kak ynn!! hahahah.. betul, dia sangat best!

liyanaziz said...

@cik aiLebiu
mestilah! sebab blog cik leb sangat best! plus owner dia sangat soft & kinda nice person =)

liyanaziz said...

@hamzah ian
ehemmmm.. bukan x suka! termasuk dalam top 10 tapi kat sini dia suh buh 5 jep! hahahahah.. gua suka baca blog lu der!

liyanaziz said...

@Siti
eh eh,, malu2 kucin pulak dia.. =)

liyanaziz said...

@Heidi Shafiq
yela, mesti la nak jumpa kak intan, tapi bukan dia sorang, nak jumpa blogger2 lain gak! hahahahhaah

liyanaziz said...

@edaolala
huhuhuhu.. eda pun dalam top 10 kot.. ehehehehe.. tq dtg! =)

liyanaziz said...

@Liyana Lunia.
huish, nak lawan LJ.. tak yah la kak, akak lawan tangan dengan LA je,, sweet jugak kan?? =)